perjantai 17. huhtikuuta 2015

Vapaapäivä Azumbujassa

Tänään olen pitänyt vapaata kävelemisestä, sillä huomenna on yli 32 kilometriä kuljettava ennen kuin ensimmäinen majapaikka tulee kohdalle.

Lisäksi vasen isovarvas on alkanut vihoitella.
Poikkesinkin varmuuden vuoksi apteekkiin, kun satuin sen näkemään. Ihan uteliaisuuttani vaan kysymään, pitäisikö varvasta jotenkin hoitaa.
En osannut vaivaani ymmärrettävästi selittää, niin otin sukan pois ja kysyin että mitä laittaisit tähän. Nuori miesmyyjä joutui vähän hämilleen ja alkoi kerätä erilaisia laastareita ja ties mitä. Meni kuitenkin takahuoneeseen neuvottelemaan. Mitään ei kuulunut, meinasin jo häippäistä, mutta istahdin kuitenkin ja ajattelin että katsotaan tämä nyt loppuun asti.
Hetken kuluttua ilmaantui naishenkilö haastattelemaan ja vielä toinenkin. Vähän huvitti tämä tilanne: minä siinä istumassa ja kolme henkilöä tuijottamassa varvastani.
Yksi sanoi, että tulet ainakin menettämään kynnen ja toinen kysyi, kuumottiko varvasta. On, on, sanoin. Lähtivät sitten kaikki kolme taas takahuoneeseen, ilmeisesti neuvonpitoon.
Lopuksi suosittelivat ostamaan jotain voidetta ja pillereitä siltä varalta, jos varvas alkaa oikein turvota. Jos vaiva pahenee, sitten on kuulemma mentävä hospitaliin.
Katsotaan nyt sitten, mitä varvas meinaa huomisesta urakasta.


Vaikuttavan kaunis pieni kirkko.




Kovin paljon en ole varpaan takia tänään kävellyt. Vähän vain ihan keskustan tuntumassa pyörinyt.
Tämä pieni, noin 7000 asukkaan kaupunki on vilkkaan energisen tuntuinen, on menoa ja meininkiä. Kauniita ja värikkäitä mosaiikkilaatoituksia vähän siellä täällä.





Suht edullista täällä on. Majapaikkani ovat olleet 15-20 euroa per yö. Litran vesipullo ja pari mandariinia tekivät 0,60 euroa. Eilinen aamupala maksoi 4,25 euroa.
Silti vaikka on edullista, ei parane liikaa majailla ja kahvitella, taikka eurot loppuvat ennen aikojaan.

4 kommenttia:

  1. Hei Silja! Tänään sulla on varmaan se piiiiitkä kävelymatka. Toivottavasti olet jaksanut sen kulkea, jotta saat majapaikan! Ja toivottavasti varpaasi ei liikaa vihoittele, apteekin varvastarina oli aika hassu! t.Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa, perille pääsin, kovin otti voimille. Päivitän blogia myöhemmin.

      Poista
  2. Hei Silja!

    Harmittava takaisku tuo Sinun ukkovarpaasi :(

    Toivon Sinulle paranemista ja hyvää jatkoa matkaasi.

    Seija

    Ps. Kovin on kaunista :)

    sama

    VastaaPoista
  3. Seija, kyllä se siitä. Apteekin salva on tehokasta. Kiitos kommentoinnista.

    VastaaPoista