lauantai 9. joulukuuta 2017

Pontevedra - Barro

Aamusta alkaen on tänäänkin satanut. Eilisen pitkän etapin (noin 21-23 km) jälkeen ja sateessa tuntui, että pitkälle en tänään kävele.

Alberguesta kun lähdin hämärissä, ei ollut näkösällä avoinna olevaa kahvilaa. Rautatieasema oli ihan vieressä, joten sinne aamupalalle. Ja täytyy sanoa, että kiusaus oli suuri ostaa junalippu vaikka Corunaan. Ja taksejakin siinä oli jonossa. Mutta ei nyt vielä - vaikka sataa, on kuitenkin lämmintä. Katsotaan nyt vielä, mietin.

Ja jo kuuden kilometrin kohdalla, varsinkin kun sade vaan yltyi, eikä baareja näkynyt, aloin katsella alberguen opasteita.
Saksatar Sofia piti paussia samaan aikaan kuivakahvilassa.






Ensimmäinen mahdollinen albergue, Albergue da Portela, tulikin jo 11 kilometrin jälkeen näkösälle. Sitä ennen pysähdyin ihan kelpo kahvilaan vähän napostelemaan. Ja siellä istuivat kiireisen tuntuisina osa aamuisesta albergueväestä.

Täällä kuivattelen vaatteita, pidän takassa tulta, kuuntelen vesisateen kohinaa ulkona. Kerään voimia huomiseen taivalluksen.

4 kommenttia:

  1. Hei Silja!

    Toivottavasti saat vaatteesi kuiviksi ja jaksat iloisella mielellä vaeltaa. Eikähän junaan tai bussiin hyppääminenkään synti ole :)
    Meillä Suomessa on nykyään enää kaksi vuodenaikaa, siltä todella alkaa tuntua; on syksy, syksy, kevät ja syksy. Lumet eivät jää maahan, kun on satanut lunta se jo pian sulaa ja sitten on liukasta.
    Me tästä lähdemme lenkille, + 2 astetta lämmintä ja harmaata. Muutaman tunnin valoisa aika ja jo kolmelta alkaa hämärtää. Niin että revitään nyt siitä sitten huumoria :)

    Hyvää sunnuntaita! ja hyvää jatkoa vaellukseesi.

    S & G

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S & G, ilahduttaa kovasti kuulla kuulumisia sieltä päin.
      Lenkkeily säässä kuin säässä vain vahvistaa, toivon niin.
      Voikaa hyvin!

      Poista
  2. Kivoja kuvia taas matkasi varrelta

    VastaaPoista