lauantai 18. marraskuuta 2017

Parainen: Some-utbildning

Paraisten kaupungintalolla oli eilen päivän pituinen Sociala medier-kurssi. Aivan alkeista aloitettiin.
Laura Johansson (Lvnroom Ab) luennoi ennen käytännönharjoittelua Facebookin, Twitterin, Instagramin, Blogin jne. ominaispiirteistä ja myös valokuvaamisesta ja videoinnista. 

Laura kertoi muun muassa siitä, millaisia seikkoja olisi hyvä huomioida päivityksissä. Sellaisia ovat esimerkiksi tavoitteellisuus, teemat, säännöllisyys, tavoiteryhmät (siis ketä haluat tavoittaa). 

Olisi hyvä suunnitella ja miettiä konkreettiset tavoitteet, miltä haluaa kuulostaa ja näyttää. No, kaikki tuo on hyvin tarpeellista yrityksille ja yrittäjille, jotta saavat tuotteensa tai palvelunsa ihmisille tiedoksi. Ja tietysti kaupaksi, jotta saavat elantonsa ja kasvunsa. 
 Harjoitellen hyvää tulee.
Tapahtuman järjestäjä: Paraisten kaupunki - Lähiruoka kasvuun Varsinais-suomessa hanke. Järjestäjä Margot Wikström huolehti, että kaikki sujui hienosti ja varmisti vielä iltapäivällä hienot kakkukahvit.
***
Minulle Some on lähinnä viihdykettä, kivaa puuhaa ja ajankulua. Esimerkiksi Facebookissa näen, tapaan ja kuulen ihmisistä, keskusteluista ja heidän puuhailuistaan, ei niin tärkeistä. Kuulen myös tulevista mahdollisista kiinnostavista tapahtumista, kirjallisuudesta ja tutkimuksista. Se on kaikki. Ilmankin voin olla ja hyvin. 
Enemmän olen koukussa blogiini, se kun on minulle enemmän päiväkirja kuin markkinointiväline.

Blogini on myös ikkunapaikka läheisilleni; saavat halutessaan kertaheitolla tiedoksi, missä kuljen, mitä teen, mikä on siis meininki milloinkin. 

Lisäksi se on verryttelyä muun kirjoittelun välillä, niin ja sen saan aina helposti valmiiksi. Toisin on muun kirjoittelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti