perjantai 24. marraskuuta 2017

Porto...

Ennusteesta huolimatta tänään poutatunnit jatkuivat, joten lähdin aamupalan jälkeen tutkailemaan reittiä, siis selvittämään mihin suuntaan lähden aamulla kävelemään. Samalla tuli valokuvattua. 


Horisontissa näkyy Ponte da Arrábida.

Portosta lähtee kolme caminoa: jo aikaisemmin kulkemani Caminho Portugués da Costa, Caminho Portugués por Braga ja Caminho Portugués Central ou Principal (n. 252 km), jota minun on tarkoitus seurata. 

Majapaikan läheltä löysin aika pian keltaisen nuolen, mutta siihen sitten opastesymbolit loppuivat. Sen jälkeen seurailin Porton karttaa ja opaskirjastani ja välillä kyselin ihmisiltä. 

Puheesta en saanut selvää, arvailin vaan mitä sanoivat ja tuloksena plus miinus nolla. Mutta ei se mitään, ei ollut kiirettä, pysähtelin valokuvaamaan ruusuja ja muita näkymiä. 

Porto - Massarelos



Jardins do Palácio de Cristal






Porto - Cedofeita

Heti alussa on pitkälti loivaa nousua, joten rinkan kanssa kilometrejä ei pistellä vauhdilla, eikä kuntokaan riitä. 

Jostain syystä tällä kertaa ei olekaan niin suurta vaellusintoa kuin aiemmilla kerroilla. Mutta huomenna pitäisi olla poutaa ja muutenkin hyvä sää kävellä, joten ei kun caminolle. Ja toivottavasti opastesymboleja löytyy paremmin ainakin seuraavaan majapaikkaan saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti