lauantai 28. tammikuuta 2017

Jälkimietteitä VII

Talvikauden vaellus 19.11.2016 – 13.1.2017

Viimeisiin blogipostauksiin (Jälkimietteet I-VII) olen liittänyt kameralla ottamiani kuvia. Monet kuvat otin ensin puhelimella ja perään kameralla, ikään kuin varmistukseksi.
 
 Aamu Barcelonassa (7.1.2017).
 
 
 
 
 
 Malgassa oli vielä lämpimämpää ja aurinkoisempaa kuin Barcelonassa (9.1.2017).
 

 
Kuten aiemmin kerroin, aloitin kulkemisen Saksan Travemündestä Konstanziin (Saksan ja Sveitsin rajalle). Sieltä hankkiuduin Sveitsin puolelle, sitten Ranskaan ja viimeiseksi vain flaneerailemaan Espanjan aurinkoisiin kaupunkeihin, Barcelonaan ja Malagaan.

Tällä talvikauden vaelluksellani sain suht hyvän yleiskäsityksen vaellusetapeista, luonnosta, majapaikoista ja yleensä näiden maiden hintatasosta.

Mielenkiintoista oli tutustua moniin nyt hiljaisiin kyliin ja historiallaan komeileviin pikkukaupunkeihin ja mahtaviin kirkkoihin ja kappeleihin.

Alla vielä maakohtaisesti paikat, joita muistelen mieluisina ja joihin voisin tilaisuuden tullen matkata uudelleen:
Saksa: Göttingen, Ulm, Bad Waldsee, Ravensburg, Konstanz  
Sveitsi: Fischingen, Steg, Rapperswil, Einsiedeln
Ransaka: Le Puy-en Velay, Aumont-Aubrac, Nasbinals, Aubrac’in ja St-Chély-d’Aubrac’in valtavat ja kauniit nummet (Monts d’Aubrac), Espalion (viimeinen kohde reitillä: Pilgerwegen durch Konstanz bis St-Jean-Pied-de-Port / Stages of the Podiensis)
Espanja: Barcelona, Málaga.

Niin, ihanaa oli kävellä metsissä ja nummilla korkeilla, jonne eivät ulottuneet maailman melut eivätkä hälyt, vaan veden pulputus jossain ja tuulenvireen lempeä suhina.

Kameran kuvia läpikäydessäni on ollut mukavaa muistella, vaikka kaihomielellä, miten usein hurmaannuinkaan luonnosta, kaikesta kauneudesta ympärilläni.

1 kommentti:

  1. Hei Silja!

    Lämmin kiitos kauniista matkakuvista sekä mielenkiintoisista jälkimietteistä :)

    S & G

    VastaaPoista