lauantai 7. tammikuuta 2017

Barcelona...

Mukavaa on viluisen vaeltajan taas lämpimässä olla, eikä tarvinnut villavaatteissa nukkua.

Näkymä, vasemmalle ja oikealle, alas kadulle majapaikkani parvekkeelta.

Vielä näin aamusella ennen yhdeksää on rauhallista.
Tulossa aurinkoinen, meikäläiselle jopa kuuma päivä, noin +11 °C.

***
Puolen päivän aikoihin väkeä oli kaduilla kävelemässä ja kuppiloiden edustalla istuskelemassa tungokseen saakka. Oli aikamoista vilskettä ja hälyä.
Apple-kaupassakin oli tungosta. Katselin kelloja, sitä uutta kakkosta. Kaikki eri kellorannekkeet olivat näkyvillä. Hienoja! Kuuntelin tovin Applen kuulokkeilla musiikkia. Mahtavasti soi ja kuului.
Tapaspaikoissa ihmisiä tuli ja meni, kävivät haukkaamassa pieniä makupaloja ja juomassa, sitten taas kiireesti eteenpäin väkijoukkoon toisia väistellen.

Paikkoihin tutustumisten jälkeen itsekin kävin kahvilla ja muutaman tapauksen syömässä lounaaksi. Tapakset ovat ruokaisia ja täyttäviä, ei niitä tarvitse monta syödä.

Oli ihan mukava istahtaa ja katsella ihmisvilinää hetken, mutta kyllä minua, luonnon helmasta tullutta suurkaupungin meno ja vilske oudoksuttaa ja hirvittääkin.

Vähän haikeaa täällä on ollut yksin kävellä. Muistelin mukavaa yhdessäoloa, kun maaliskuun lopulla 2014 olin täällä Saaran kanssa ja sitten Johanneskin tuli yllättäen. 

Silloinkin oli lämmintä ja aurinkoista. Ehdimme tutustua moniin paikkoihin ja upeassa konsertissakin kävimme. Sekin oli ikimuistoinen elämys.

Mutta, huomenna taas eteenpäin...

2 kommenttia:

  1. Hei Silja!

    Sinä Espanjassa ja me Suomessa. 18.1. lennämme takaisin Sevillaan. Saa nähdä missä päin maailmaa Sinä silloin olet.
    Sk ja W lähtivät juuri junalla takaisin Helsinkiin, ilahduttivat meitä pari päivää.

    Voi hyvin!

    S & G

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S & G, saa nähdä miten tässä vielä käy, tapaanko teidät vai en. Mukavaa olisi treffata!
      Iltapäivällä tulin junalla Malagaan. Barcelonassa oli lämmintä, mutta täällä vasta lämmintä on, +18 °C, ja ihanan valoisaa.

      Poista