sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Matkalla Travemündeen

Parhaillaan olen ylittämässä Itämerta Finnlinesin M/S Finnmadellä.

Viikolla näytti, että koko matkanteko peruuntuu: oli hammasongelmaa, oli selkävaivaa. Molempiin sain ajoissa apua.

Vielä perjantaina sain ajan terveyskeskuslääkärille. Se oli rauhoittava käynti, sillä tutkittuaan selkäni lääkäri totesi, ettei mitään vakavampaa, kiputuntemukseni ovat lihasperäisiä, ja määräsi vain kipugeeliä. Ei särkylääkettä! Tämä ripeä ja lämminhenkinen lääkäri oli oikeassa, sillä jo parin geelin käyttökerran jälkeen selkäni tuntui paremmalta.

Eilen lauantaiaamusella vielä lisäilin rinkkaani viimeisiä tavaroita. Lopuksi punnitsin kaikki. Ja voi kauhistus, nyt rinkka painoi 23 kg, vyölaukku 2.5 kg ja päiväreppu eväineen 5 kg! Aikamoinen kuorma. No, ei auta kuin ottaa kaikki mukaan.

Matkantekoni alkoi eilen hyvin, kun sain kyydin kotiovelta Vuosaareen Finnlinesin laivaterminaalille saakka. Siitä olen kiitollinen.

Laiva lähti merelle 17:00. Tuuli navakasti, mutta laiva vain huojahteli kevyesti. Nukuin mainiosti koko yön, ja olo aamulla oli pirteä.

Tänään sitten aamukahvilla baarissa ihailin kaunista merinäkymää. 

Aurinko paistoi suurien ja vaaleiden pilvipalleroiden seasta. Meri on upea. Merenkäynti oli pientä ja tasaista vaikka ulkona navakka tuuli. Kannella sain varoa ettei tuulenpuuska vie kännykkää kädestä.

Koko päivän merellä, tämä on onnea!

Aamulla Lübeckiin, mutta millä ja miten, sitä selvittelen seuraavaksi.

3 kommenttia:

  1. Jestas kun rinkkaan tuli painoa! Onnea ja iloa matkasi varrelle! Seuraamme tarkkaan jokaista etappia. Toivottavasti poutasäätä riittää.

    VastaaPoista