keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Sevillaan

Sopivasti ehdin aamusella ostaa lipun klo 10:25 lähtevään Sevillan junaan. Oikeastaan tuli vähän kiirekin. Lipun hinta oli 15,60 €. Onneksi olen tullut säilyttäneeksi keväällä Santiago de Compostelasta ostamani Tarjeta Dorada-kortin. Se on ollut nyt tarpeen - sillä kun saan junalipun suht edullisesti.


Junassa otin taas istumapaikaltani muutaman kuvan, vaikka lujaa mentiin.

Kolmessa vartissa olin perillä. Mutta sitten alkoi ihmetteleminen, miten löydän alberguen, mihin suuntaan pitäisi oikein lähteä. Infossa selvisi alberguen sijainti, että on aivan vastakkaisessa suunnassa kuin asema ja kaupungin laitamilla. Sellaista karttaakaan ei ollut saatavilla, josta näkisi alberguen tarkemman sijaintialueen.

No sain kuitenkin selville, mistä aloitan kävelemisen ja mihin suuntaan. Kovasti kehoittivat ottamaan ensin yhden bussin ja sitten vaihtamaan toiseen. Ajattelin, että helpompi on lähteä kävelemään. Onhan minun edes vähäsen painavaa rinkkaani kävelytettävä, kun sen kerran mukaan raahasin kaikkine tavaramäärineen.

Sevillan ihana lämpö teki kuitenkin tepposet - ehkä enemmän kuin raskas rinkkani - aloin väsyä kummasti. Myös epätietoisuus jäljellä olevasta matkasta rassasi. Kuinka siinä kadun varrella sattuikin olemaan takseja jonossa, ei kun kyytiin. Kyydistä annoin viisi euroa - kaukana en majapaikasta ollut.
Helpotus oli suuri saadessani huoneen. Jaan sen opiskelijaneitosen kanssa ja veloitus on 16 € yöltä, sisältää aamupalan.

Neitonen jäi nukkumaan ja minä lähdin orientoitumaan ympäristöön - ja kahville.


Alberguen nettiyhteys ei toiminut, joten lähdin iltasella seitsemän aikoihin etsimään wi-fi'ä. Lämpömittari näytti +19 astetta.

1 kommentti: