torstai 17. joulukuuta 2015

Jälleen Sevillassa

Cádizin ihanassa lämmössä ja valoisuudessa vietin neljä päivää. Eilen keskiviikkona (16.12.) palasin takaisin Sevillaan.


Viimeisellä aamupalalla kuvan paikassa, jossa tuotiin pöytään isot juusto- ja marmeladipurnukat. Niistä sitten paahtoleivän päälle siveltämään.
  
Cádizissa löysin viimein aikani kyseltyäni pyhiinvaellustoimiston. Sain sieltä reittikarttan, tietoa etapeista jne.

Melkein olin lähdössä kävelemään reitille Cádiz - Sevilla. Jätin sen kuitenkin, olen viipyillyt aivan liian pitkään kaupungeissa. Ja sitten on ollut se vihoitteleva varvas, joka onneksi alkaa olla reilassa.

Se on näet niin, että jos meinaa vaeltaa, ei pidä jäädä kaupunkeihin oleilemaan. Siinä mielessä tästä matkasta tuli nyt vallan kummallinen, tosin mukava ja mielenkiintoinen.

Cádizin alberguessa huonekaverinani oli Kate Australiasta. Hän on ollut jo puoli vuotta espanjaa oppimassa. Kahtena yönä meillä oli hyttysjahti - ei ihan onnistunut, sillä sain useita puremia, toinen poski ja korvalehti ovat ihan turvoksissa. Ihmettelimme, mistä niitä oikein tulee.
Sevillassa jälleen.

Sevillan alberguen respassa suositeltiin käväisemään vanhassa kaupungissa. Oli kaunis ja hieno aamu. 

Melkein heti ylitettyäni Guadalquivir-joen törmäsin äänekkääseen kulkueeseen, liekö mielenosoitus tai mitä sanomaa julistivat.




No niin, aamulla Málagaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti