keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Málagassa

Málagassa nyt sitten olen jahkailusta huolimatta, ja mukavalta tuntuu. 


Voi, mun rinkkani on aivan alimmaisena maassa tuon punaisen ja seuraavankin laukun alla.

Eilen iltapäivällä saavuin. Lentokentällä vastassa oli lauha, lempeä ilma ja lämmintä 22 astetta. 

Infosta sain tietää, että vartin kuluttua bussi A menee keskustaan. Sinne ensi hätään ja sitten etsimään majapaikkaa. Vähän sain ihmetellä, että missä jäisin pois, mutta ajattelin että ollaan nyt kyydissä päätepysäkille saakka. No rautatieasemalle tulin. Kyselemällä löysin vaatimattoman pensionaatin. 



Pientä totuttelemista taas on ennen kuin puuhat sujuu rutiinilla. Majoituttuani ilta oli vielä nuori, joten lähdin iltakahville ja tutustumaan lähistöön. 

Majapaikka on aika viileä nukkua. Onneksi otin villakerraston ja paksut villasukat mukaan. Huoneessa ei ole, eikä taida olla koko talossa, lämmitystä. Jaettava suihkutila on käytävän toisella puolella. Sinne mennessäni minun pitää muistaa ottaa kaikki tarvittavat mukaan ja lukita ovi mennen tullen. Vähän jännää.

Kaiken kaikkiaan ensimmäisen yön sain mainiosti nukuttua. Ei minua rämistelyt ja kolinat häirinneet. 



Tänään kävin muun muassa huikean kauniissa katedraalissa. Flaneerasin aurinkoisilla kaduilla pitkät matkat sinne tänne. Kävin myös selvittelemässä mahdollista vaellusreittiä. 

Todennäköisesti kuitenkin varsinainen pyhiinvaellus jää väliin, sillä isovarpaan kynsivalli on vieläkin hoidosta huolimatta arka. Ja oikeastaan jalkahoitajakin kielsi vaellukselle lähtemisen. En siis ottanut edes vaelluskenkiä mukaan. Vähän se harmittaa, kyllä tekee kovasti mieli kävelemään poluille ja teille. Saas nähdä, mitä se mieli tässä vielä keksii.

1 kommentti:

  1. Hola Silja!

    Ihanaa kuulla, että olet onnellisesti perillä aurinkoisessa Espanjassa.
    Oikein hyvää matkaa, annathan kuulua itsestäsi.

    Seija

    VastaaPoista