perjantai 1. tammikuuta 2021

Uusi vuosi, uudet kujeet

Tuo kulunut sanonta tarkoittaa mulle: Mitä tuokaan uusi vuosi 2021 tullessaan! Uuden vuoden ensimmäinen päivä avautui lauhana, plusasteisena ja nurmikot vihreinä. Taivas on harmaa kuin lapsuuteni villavanttu. (Varressa oli kyllä aina kauniita väriraitoja.)

Tänä uutena vuonna varmaa on Britannian ero EU:sta, lopullisesti. Ja sekin että Portugali on nyt Saksan jälkeen EU:n puheenjohtamaa puolen vuoden ajan. Sen sijaan varmaa ei ole näiden seikkojen seurauksista. 

Kolmanneksi varmaa on, että koronaviruspandemia jatkuu, jatkuu siis taistelu sen hillitsemiseksi. Varmuutta ei ole miten pitkään taistelu jatkuu, vaikka koko ihmiskunta rokotettaisiin. 


Rohkenen vielä lisätä näihin varmuuksiin senkin, että kuntoharjoitteluni jatkuu, varmuutta ei ole… No, tänään on lepopäivä, eilen jumppapäivä muutaman voimaharjoitusliikkeen kera. 


Kuntoiluuni liittyen motivoivaa on havaita, että jo parin lenkin jälkeen painokäyräni muutti suuntaa, alaspäin. 


Tykkään näet seurailla ja kirjata ylös mm. edistymistäni kuntoilun saralla. Niin olen aina tehnyt. Todisteena on useampi vihko manuaalisesti kerätystä datasta (no onhan taukoja ollut). Nyt apuna on terveysappi ja vempaimet, ja sitähän tämä blogikin on: seurailua ja motivointia. No, katotaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti