torstai 20. syyskuuta 2012

Aloe-ilta Astan luona

19.9.2012
Aloe-iltani Astan luona alkoi puutarhakierroksella. Ihastelimme syksyistä puutarhaa, joka alkoi näyttää salaperäiseltä päivän alkaessa hämärtää ja taivaan peittyessä osittain tummasta pilvimatosta.  Puutarhaan sadunomaista taikaa loihti myös Väinö Ojan puupatsasnäyttely eläimistä. Siellä luurasivat erilaiset ja erikokoiset mesikämmenet, linnut kuten pöllöt jne.

Maistelimme kypsempiä viinirypäleitä, pieniä mutta herkullisia ja kauniita huvimajan seinällä. Ja kun taivaalta alkoi tipahdella muutamia suuria vesipisaroita, kiiruhdimme sisälle.

UUTUUS - Fleur Kit

Sisällä esittelin 10 suosikkituotettani, joita ovat päivittäiset perustuotteeni ja kaksi uutuutta. Syksyn uutuudet ovat Forever Ultra Shake ja Fleur Kit. Nyt edullinen Fleur Kit -pakkaus sisältää kaikki mitä nainen tarvitsee päivittäiseen ihonhoitoonsa.

Maistoimme herkullista täysin kasviperäistä proteiinijuomaa Ultra Shakea. Makuja on kaksi, suklaa ja vanilja. Jauhe sekoittuu nopeasti ja helposti Forever Shakerilla, siis sheikkerillä, jossa on siivilä ja lisäksi kaksi käytännöllistä säiliötä jauheen kuljettamista varten, sulkeutuu tiiviisti eikä vuoda. Kun keho saa riittävästi hyviä proteiineja, polttaa se rasvoja. Katsotaan mitä alkaa tapahtua tämän uuden juoman myötä.

Tuoteykköseni on kuitenkin edelleen aloe-juoma Ale Vera Gel, sillä se pitää vatsan ja happo-emästasapainon reilassa. Mutta tämänkin tuotteen kohdalla on niin kuin muidenkin, että toimivuus pitää itse kunkin kokeilla ja kuulostella kehonsa tuntemuksia. Ja veden juonti päivän mittaan on tärkeää. No, kävimme näitä tuotteita ja asioita läpi, katselimme muitakin tuotteita. Astalla on kaikki, tuotteet ja testerit, hienosti esillä hyllykössä.





Tuote-esittelyni jälkeen innostuimme tekemään ihanan, rentouttavan kasvohoidon itsellemme omaan tahtiimme ja juuri Fleur Kit-pakkauksen tuotteilla.

Astalla oli vielä oma sovellus tai resepti Fleur Kit -tuotteiden oheen kosteusvaikutuksen tehostamiseksi. Sitä kokeilimme. Tuloksena oli puhdistunut ja virkistynyt iho. Iho tuntui pehmeältä, kiinteältä, raikkaalta, ja ennen kaikkea tuntui hyvältä hoidon jälkeen. Ihailimme toistemme uutta hehkua kasvoilla. Koko juttu on hyvä tehdä esimerkiksi ennen jotain juhlaa, tilaisuutta tai on muuten nuutunut ja vetämätön olo.

Aloe-iltani päättyi herkulliseen kahvi/mehu-hetkeen. Nautimme Astan ihanista leipomuksista.

Kiitos kaikille tästä antoisasta, virkistävästä ja rentouttavasta illasta!

Astan puutarha alkaa asettua syys- ja talviteloille, mutta ehkä pidän vielä lokakuun puolella toisen Aloe-illan, pitäisi vaan osata valita oikea päivä, joka sopisi nyt estyneille. Mikä sinun mielestäsi olisi sopiva päivä tai ilta, tai kävisikö viikonloppu paremmin?

1 kommentti:

  1. Joku keskiviikkopv tai -ilta voisi olla sopiva. Ehkä saisin ystävän mukaani??
    Terveisin!

    VastaaPoista