keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Forever-kuulumisia


Muutaman kuukauden kuluttua olen ollut puolitoistavuotta mukana Foreverin liiketoiminnassa. Edelleen olen ihastunut tuotteisiin, niiden ihoa hoitaviin, puhdistaviin ja hellävaraisiin ominaisuuksiin. Niin, voin sanoa että ainakin minun kohdallani tuotteet toimivat ja lisäksi mielestäni hinta/laatusuhde on kohdallaan.
Tuotteiden toimivuuden lisäksi pidän myös Foreverin liiketoimintaperiaatteista, jotka ovat ekologisuus ja toiminnan eettisyys. Näistä molemmista yritys on saanut myös lukuisia palkintoja.

Yrityksenä Forever on toiminut 34 vuotta, se kasvaa jatkuvasti: joka päivä rekrytoidaan 3000 uutta jälleenmyyjää ympäri maailmaa, ja se toimii 150 maassa. Hienoa on myös se, että yritys antaa 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun, sillä on ISO-sertifikaatit ja luokitukset kunnossa.

Foreverissa tapahtuu aina jotain, on erilaisia tapahtumia, tuotemuutoksia ja -uutuuksia. Keväällä tulivat aivan parabeenittomat shampoot ja hoitoaineet, nyt syksyllä uudistui ja halpeni ihana Fleur Kit-pakkaus, sekin nyt parabeeniton – aivan ihana, helppo ottaa mukaan matkalle.

Toinen syksyn uutuus on vanilja- ja suklaamakuinen korkealuokkainen proteiinijauhe Ultra Shake, josta saa päivään lisäpotkua, sillä se sisältää joukon tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Foreverin Ultra Shaken proteiini on täysin kasviperäistä.

Mihin sitten proteiineja tarvitaan?
Niitä tarvitsevat lihakset, lukemattomat entsyymitoiminnat kehossamme kuin myös immuunijärjestelmä, aineenvaihdunta ja sokeriaineenvaihdunta. Elimistö tarvitsee proteiineja korjaamaan ja rakentamaan itseään. Varsinkin sairauksissa, kuntoilussa, rasittavassa fyysisessä työssä jne.

Kuulemani mukaan puolet naisista saa aivan liian vähän proteiineja, varsinkin kasvisproteiinia, rasvan polttoonsa. Juoma on myös herkullinen välipala ja antaa energiaa päivälle. Iltapalana otettu annos juomaa antaa yöksi keholle rakennusainetta.

No, saapa nähdä, ainakin Ultra Shake maistuu herkulliselta! Katsotaan mitä tapahtuu, olen vasta vajaan viikon ajan juonut annoksen päivässä. Tietenkin on vaivan selvää, ettei mitään tapahdu rasvanpoltossa, jollei liiku riittävästi ja syö vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti