torstai 4. huhtikuuta 2019

Matkalla Punapään kanssa 5: Arcos-Vilarinho

Sunnuntaiaamu pilkisti jo valoisana varhain. Kuuden jälkeen olimme aamutoimessa ja pakkaamassa rinkkojamme. 
Saatoimme lähteä hyvissä ajoin aurinkoiselle etapille. Majapaikasta saimme mukaamme runsaan aamupalapussin, mikä olikin tarpeen, sillä monet kahvipaikat olivat pyhäaamuna kiinni. 

Aurinkoiseen Vilarinhoon saavuimme puolen päivän tienoissa. Mietimme majapaikkaa ja päädyimme lähellä reittiä olevaan Alberque-Pilgrims Hosteliin Casa da Lauraan. 

Aika pian muistin yöpyneeni samassa paikassa vuonna 2017. Nyt vaan olimme menossa päinvastaiseen suuntaan., silloin Santiago de Compostelaan, nyt takaisin Portoon. 

Törsäsimme omaan huoneeseen, yhteishinta oli 30 €, mutta oli oma rauha ja tilaa levitellä tavaroitamme. Olimme ensimmäisiä yöpyjiä ja ehdimme käydä suihkussa, pestä vaatteitamme ja levitellä niitä kuivumaan ulos aurinkoon ennen kuin muut tulivat. 
Illalla viereisessä kuppilassa oli tarjolla Pilgrims Menu hintaan 7,50/hlö, sis. alku-, pää- ja jälkiruoat. Iltasella teimme vielä iltakävelyn keskustassa. Ihailimme kukkaistutuksia ja vihreyttä. Nyt kun Saara oli mukana, minun tuli liikuttua enemmän kävelyn ja majoittumisen jälkeen. Kävelyetappimme olivat näet sopivan pituisia, joten virtaa jäi illemmalle ja tutustua ympäristöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti