tiistai 16. huhtikuuta 2013

Markkinatunnelmaa Lontoossa

Kanavareitti veti puoleensa vielä eilenkin, tiistaina. Nyt päätimme aloittaa reitin itäistä puolta. Sinne suuntaan pääsimme aloittamaan, kun otimme bussin C2. Jäimme Camden Townissa pois ja kävelimme siitä kanavareitille.

Matkalla reitille oli paljon katseltavaa ja ihasteltavaa. Yllä kuvassa tyypillinen englantilainen lehtikioski. Mukavaa, kun ne ovat säilyneet katukuvassa vielä "digikautenakin" .



Valtavan suuria ja mehukkaan näköisiä mansikoita.

Kevään muotia esillä jo kaikkialla.


Osuttiin Camdennin vilkkaille markkinakaduille. Kylteissä varoitettiin taskuvarkaista, joten arvaa vaan, pidinkö laukustani melkein huomiota herättävästi kiinni. J varoitti myös niistä - ehkä varoitus oli syytä ottaa todesta, vaikka en niitä nähnyt, siis varkaita. :)



Tässä kohdin ylitimme kanavan ja jouduimme markkinatorille, jossa oli vaikka mitä herkkuja tarjolla. Ihmiset lounastivat ja pitivät breikkiä ulkosalla.

Tällä myyjällä riitti menekkiä, taisi olla yksi suosituimmista, jatkuvasti oli jonoa.





Ei taida Suomessa saada myydä leivonnaisia ja muita elintarvikkeita näin vapaasti.

Hyvin köytetty!

Markkina-alueelta pidempi patikkamme jatkui kanavareitille (Jubilee Greenway). Vastaan tuli pyöräilijöitä, juoksijoita, kävelijöitä ja monet olivat tulleet eväspusseineen kanavan ääreen lounastamaan.





Reitiltä nousimme ylös levähtämään ja kahville King's Place Galleriin. Siellä oli mm. Jersey Gardinerin teoksia esillä.

King's Place Gallery, aivan kanavan äärellä. Gallerin taideteoksesta tuli mieleen lehmien puolustajan  Miina Äkkijyrkän teokset.


Kauniita hetkiä päiväänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti