lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sadepäivä Lontoossa



Torstaina satoi yllättäen välillä rankasti, ja välillä taas aurinko paistoi lämpimästi. Piti ostaa sateenvarjo, kun unohtui ottaa mukaan.

Niin, Lontooseen ei todellakaan kannata lähteä ilman sateenvarjoa!

Sadeaikaa voi hyödyntää ja pistäytyä vaikka kahvilassa, pubissa, antikvariaatissa, kirjakaupassa jne.

No niin, ensimmäinen kirjakin tuli ostettua: Reborn Susan Sontag. Early Diaries 1947-1963. Edt. David Rieff.


Suurkaupungin meno ja vipinä on tarttuvaa. Huomaamatta sitä alkaa itsekin ryntäillä ja kiirehtiä, ettei juuttuisi ruuhkaan, mutta siellä sitä kuitenkin on, ruuhkassa, kaiken tohinan keskellä.


Denmark Street, taustalla värikkäät uudisrakennukset elävöittävät piristävästi katumaisemaa Sohon alueen tuntumassa.


Perjantaina J tarjosi meille upean tapas-illallisen. Ylellisen paikan nimi on El Pirata Detapas, (Spanish Tapas) ja sijaitsee Notting Hill-alueella.

Alueen rauhallisuus välittyy pienien ja vehreiden puutarhojen, vanhojen puiden ja historiallisten asuinrakennusten kautta.


Illan päätteeksi teimme vielä pienen kävelykirroksen tässä siistissä ympäristössä katsellen monia kauniita yksityiskohtia.

Kauniita hetkiä päiväänne!

1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia, joissa suurkaupungin tunnelma välittyy katsojalle. Erityisesti vanhat rakennukset näyttävät viehättäviltä ja ovat varmasti saaneet seistä todistamassa monenmoista tapahtumaa ja elämänmenoa vuosikymmenten aikana. Englannissa kuulemma on yleisesti hyväksytympi ja tunnetumpi käsitys maapallon energialinjoista. Olin kerran kuulemassa luentoa niistä, enkä tiennyt uskoako vaiko eikö:)
    Terveisiä J:lle ja ihania hetkiä sinunkin päivääsi!!
    T. Ida

    VastaaPoista