sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Alkuvalmisteluja vaellusmatkalle

Tämä pieni lamppu on varmaan tarpeellinen vaelluksella.

Mietin vielä vaelluskengien ostamista, sillä aikaa ennen lopullista hankintapäätöstä on hyvä panostaa terveyteen ja kuntoiluun. Varsinkin kunnon kohottaminen vie aikaa, toisin kuin kenkien ostaminen.

Kunnon kohottamisen aloitin lääkärin terveystarkastuksella. Viime kerrasta kun on ehtinyt vierähtää muutama vuosi. Nyt mitattiin verenpaine, kuunneltiin kehkot, sydän jne. Verikokeissakin kävin.

Ennen kaikkea halusin tietää maksa-arvoni, sillä huolestuin puheista: ”Sinä kun syöt noita ravintolisiä niin paljon, käy nyt mittauttamassa maksasi kunto.”

Huojennuksekseni kaikki oli ok, maksa-arvo oli jopa hitusen laskenut, ja myös muut veriarvot olivat parantuneet tai pysyneet samana.

Jatkan siis entiseen malliin ravintolisien kanssa. Aloe Vera Geliä juon nykyisin kaksi kertaa päivässä. Päivittäistä kuntoilua olen lisännyt reippaasti. Sitä rataa – hiljaa hyvää tulee!
 
 
Metsässä käyskentely ja muu touhuilu nostaa kuntoa vauhdilla. Oikein odotan, että lumi sulaa taimikossani ja pääsen perkaustoimeen.

2 kommenttia:

  1. ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

    Vinkki: Älä vain lähde vaeltamaan aivan uusilla jalkineilla. Muista: Kunnollinen "sisäänajo" kengille on vaelluksen A ja O!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!

      Ei kuitenkaan huolta – nuorempana muutaman maratonin juosseena muistan varoa moiseen ansaan joutumista. :)

      Tärkeämpää näin alussa taitaa olla kunnon parantaminen, vaikka mukavammalta tuntuisi ensimmäiseksi ostella erilaisia tarvikkeita ja vermeitä.

      Aloitan vaikeimmasta ja teen samalla lenkkeilessä alustavia vaellussuunnitelmia ja -selvityksiä jne. No, katsotaan mitä tästä tulee.

      Hyviä pääsiäispäiviä sinullekin!

      Poista