keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Lontoon näkymiä III

Onpa tässä nyt ollut mukamas puuhaa, kun bloggaus meinaa vallan jäädä. Lontoon päivät alkavat olla luetut tällä erää, mutta vielä pitää kertoa ihanasta ja toiseksi viimeisestä Lontoo-päivästä, jossa oli juhlan tuntua, niin koko päivän ajan.
Aika pian näet aamupalan jälkeen poikettiin puolipilvisessä ja kohtalaisen etelälounaisessa tuulessa viehättävään pikku kahvilaan. Nautimme kahvin ja sweet-herkkujen kera lasilliset proseccoa. 

Edellisenä päivänä pohdittiin ohjelmaa ja kun ei oikein tullut mitään mieleen, Johannes ehdotti, että hänellä olisi pari juttua, hänellä kun sattui olemaan vapaapäivä, että tulisi noutamaan meidät hotellilta. 
Ensin hän johdatti meidät modernille ja vilkkaalle Bank-alueelle. 
Seuraavaksi meitä vietiin yllätyksekseni mahtavaan urkukonserttiin. Bachia olisi kuulemma ollut viikko sitten. Minusta oli vallan mahtavaa katsella kaunista kirkkotaidetta ja kuunnella siinä vanhalla puupenkillä Rennertin soittoa, urkujen pauhinaa: mahtipontista Buxtehudea ja maltillisempaa Rheinbergeriä. Urkukonsertti oli kaunis ja juhlava kokemus, sain kauniin muiston. Kiitos Johannes!
Urkukonsertin jälkeen suuntasimme jättialueen Barbica Cityyn lounastamaan. Ja lounaan jälkeen tutustuttiin vielä tarkemmin tähän valtavaan ja erikoiseen ympäristöön. 
Illalla ruokailimme, taas nälkäisinä, viihtyisessä Picture Fitzrovia-ravintolassa. Jaa'a tosiaan, huippupäivä, totesin kiitollisena hotellilla. 

No, katotaan, ehkä huomenna bloggaan kuitenkin vielä huomisesta ihanasta puistokävelystämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti