maanantai 24. lokakuuta 2016

Kaisaniemi - Töölönlahti

Tänään piipahdin pikimmältään Helsingissä. Bussissa oli 23 astetta lämmintä ja ulkona 4-5 astetta. 

Ehkä tuo lämpöero vaikutti, että sitten ulkona kadulla vallan tärisin kylmästä. Ja Mannerheimintiellä tuntui, että viimainen tuuli lävisti kaikki vaatekertani. Sen verran kylmää ja sadetihkua oli, että valokuvaaminen jäi minimiin. 

Kaisaniemen ympäristössä oli vielä kaunista ruskaa siellä täällä. Ruskaisia ja suuria puita olisi ollut kiva kuvata enemmänkin. 


Kasvitieteellisen puutarhan Violassa syötiin Saaran kanssa kevyt, mutta todella maukas lounas.

Akateemisessa minun pitää tietysti aina Helsinki-reissullani käydä. Viime kerrasta olikin jo aikaa, ja aikamoinen yllätys oli nyt nähdä muuttuneet tilat.

Hetki ehti vierähtää ennen kuin näin, mitä missäkin oli. Ennen heillä oli tuotteet neljässä kerroksessa, nyt kahdessa, joten aivan erilaiselta planeeraukselta näytti.

Paljon oli mielenkiintoista tavaraa framilla, mutta jätin tarkemman tutkailemisen, silmäilin vain ja pidin vauhtia yllä varmuuden vuoksi, ettei vaan mitään tarttuisi. Siinä vauhdissa ehdin nähdä syksyn uutuuksien lisäksi ihania runokirjoja, taide-, luonto- ja matkailukirjoja. No melkein pysähdyin ja muutamaa bledrasin, mutta sanoin itselleni, että lues nyt ne entisetkin kirjas ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti