torstai 30. tammikuuta 2014

Kunto kohenee

Kovista pakkasista ja viimasta huolimatta olen saanut käydyksi lenkillä. Nyt alkaa tuntua mukavalta, kun kunto on hyvässä nousussa.

Huomaan sen askeltaessani: jalat nousevat kepeästi joustaen. Ajattelin, että se johtuu Hangvageista, vaelluskengistäni. Kokeilin vanhoja kenkiä, todella sisäänajettuja ja kuluneita. Reippaasti askel nousi niissäkin lipsumisesta huolimatta.

Seuraavaksi pitäisi saada askel pidemmäksi, ettei vaelluksella päivän patikkaan koko päivää menisi. Kantamuksen kanssa ei pidä juosta.

Muistaakseni ylämäkivedoista ja -loikissa saa jalkoihin pontta ja askeleeseen pituutta. Kunhan ilmat vähän lauhtuvat, kokeilen erilaista tekniikoita.
***
Eilen sain uuden passin. Valokuvassa kasvot ovat hieman soukentuneet vanhaan passikuvaan verrattuna. Mutta kun pällistelen kotona peilin edessä tarkemmin, niin kyllä ryppyjäkin on tullut, ei vain laihtumista. Sanoin, eilen että kohta hankin jonkinlaisen naamarin, kun alkaa vallan rusinaksi muuttua.

No, ei kai sillä enää niin väliä ole, siis rypyistä – pääasia että terveyttä riittää ja hyvää mieltä ja voimia harrastaa.

Iloksemme orkidea on alkanut kukkia.

1 kommentti: