lauantai 17. elokuuta 2013

Kunto kohenee...

Selvästi kuntoni on jo kohentunut: pystyn hölkkäämään yhä pitempään.

Tänään lähdin lenkille poikkeuksellisesti jo aamupäivällä, kun iltapäivällä on muuta menoa ja on luvattu sadetta.

Lenkkeily sujui mukavasti viileähkössä ja happirikkaassa säässä. Muutama sadepisara ehti tulla matkalla.
Nuorempana kun harjoittelin maratonille säät eivät haitanneet. Perfektionistisesti noudatin juoksuohjelmaani. Tiettyyn aikaan päivästä lähdin lenkille, vaikka satoi kaatamalla tai oli kova pakkanen tai liukasta. Mikään ei häirinnyt ohjelman noudattamista – ei edes jouluaatto – huh, huh, Nyt ikäni ei enää salli sellaista menoa…
###
 
Muutamana iltana jalkani ovat tuntuneet vähän levottomilta – oli vaikea nukahtaa. Sitten muistin, että minullahan on Foreverin Aloe Heat Lotionia, sitä pitää vaivaan kokeilla. Parina iltana olen sivellyt voidetta olkapäihin, alaselkään, jalkoihin jalkateriä unohtamatta – ja jo jelppas, siihen loppuivat vaivat. Voide lämmittää ja rentouttaa mukavasti.
###
 
Huomenna taas lenkille!

P.S. Voisin pitää blogia pelkästään kuntoilusta, niin kuin J. Viljanen, sillä erinäisiä muistoja ja kokemuksia siltä saralta on kertynyt.

2 kommenttia:

  1. Hyvä Silja, tsemppiä!

    Lämpimät terveisemme Grisselörenistä. olemme mökillä.

    Seija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija kannustuksesta!

      Teillä siellä Grisselörenissä on varmaan upeat merelliset maisemat.

      Itse olen menossa S:n ja J:n kanssa pikavisiitille Imatraan ja Lappeenrantaan, jossa asuimme 1970-luvun loppupuolella. En olekaan sen jälkeen niitä maisemia nähnyt. Jännä nähdä mitä muistuu mieleen niiltä ajoilta ja millaiset ovat näkymät tänä päivänä.

      Kaunista viikonloppua teille sinne!

      Poista