sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Huono yö

Naantali Spa Hotel 3. - 4.11.2012

Näkymä huoneemme (451) parvekkeelta.



Sunborn Yacht Hotel Spa Hotelin vieressä.


Eilen olimme syntymäpäivillä Naantalissa. Halusimme ottaa rennommin ja yövyimme Naantali Spa Hotelissa.
Syntymäpäivillä oli ruhtinaallinen tarjoilu ruokineen ja herkullisine täytekakkukahveineen. Kun vihdoin saimme lähdettyä (anteeksi isäntäväki) ja olimme hotellissamme, alkoi tuntua että jotain pientä voisi vielä syödä. Hotellissa kevyeen iltapalaan oli useita vaihtoehtoja, mutta päädyimme Thai Gardeniin.

Iltapalan jälkeen istahdimme vielä hetken hotellin Lobby Barissa ja kuuntelimme pianisti Rudolf Belisin soittoa ennen huoneeseemme menoa. Tähän saakka kaikki oli sujunut hyvin, oli ihana päivä. Mutta sitten.

Niin, sitten se kauheus alkoi. Olin juuri nukahtamaisillani, kun vastakkaisella puolella käytävää alkoi kova koiran haukuntaa. Voi, kun se koira haukkui. Välillä, kun ovi kävi tai kolahti käytävällä, se kai luuli, että omistaja tulee ja silloin haukunta aina voimistui ja muuttui sitten sydäntä särkeväksi ulinaksi ikään kuin pettymyksestä. Soitimme ja ilmoitimme vastaanottoon, sillä niin raastavaa se haukunta ja ulina oli.

Puolen yön jälkeen alkoi ihmisiä saapua äänekkäästi huoneisiinsa. Vuorotellen ihmisten ja koiran melua kuului aina puoli kolmeen saakka yöllä. Vasta aamuyöstä sain unta, surin niin koiran yksinoloa. Ajattelin, että miksi ihmiset ottavat koiran ja jättävät yksin, tai miksi ottavat koiran hotelliin ja niin edelleen.

Saimme pienen hyvityksen huoneen hinnasta huonon ja lyhyen yöunen takia - pieni lohdutus, sillä koiran haukunta kaikuu vielä mielessäni.

Enpä ole ennen moiseen joutunut. Tämä oli ensimmäinen yö Naantalissa ja taisi jäädä viimeiseksi, mutta vannomatta paras. Naantalin kylpylä vaikutti olevan suosittu vapaa-ajan ohjelmineen ja aktiviteetteineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti