maanantai 19. marraskuuta 2012

Kuvauksellinen Tallinna

Terveisiä Tallinnasta! Pilvinen, hämärä ja vähän sateinenkin, mutta leuto viikonloppu vierähti mukavasti porukalla flaneraten.

Näin talven kynnyksellä toreilla ja kujilla oli lämmin tunnelma lukuisine myyntikujineen ja ihmisineen. Kaupungissa mystisyyden vaikutelmaa luovat aina vaan vanhat rakennukset hempeine väreineen, varjoineen ja alastomat puut, portit ja muurit.


17.11.2012






Ennen paluumatkaa viivähdimme tovin tässä viihtyisässä kahvila-viinibaarissa Osteria del Gallo Nero, "The original Italian Winebar" (18.11.2012).

Toscanalainen Winebarin isäntä piti meille esityksen toimipaikoistaan, ravintolasta ja tästä viinibaarista. Tarjolla oli erilaisia Panineja ja suuria, herkullisia Tiramisu-paloja, joita tarjoiltiin näyttävästi. Saimme maistella kahvin kera grappaa eri rypälelajikkeista.
Tällä kertaa tuli tutustuttua viime kertaa paremmin Tallinnan (aik. Rääveli) keskiaikaiseen vanhakaupunkiin ympärysmuureineen ja näkymiin, kiitos seuralaisten.
Suosittu ja tunnelmallinen näköalapaikka, jonne väkeä kipusi ylös ja alas portaita rauhalliseen tahtiin.  (17.11.2012 iPad-kuva)

Näkymä näköalapaikalta Tallinnan vanhankaupungin yli. (17.11.2012 iPad-kuva)

Kauniita hetkiä päiväänne!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva nähdä kuvia, ja kiitos seurasta!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Hienoja kuvia Silja!

    Kiitos niistä ja oikein paljon kiitoksia hyvästä ja mukavasta seurasta, oli hauska Tallinnan-matka!

    Seija ja Glenn

    VastaaPoista