perjantai 19. marraskuuta 2021

Kävin Lontoossa, osa II/V: Heathrow - Gipsy Hill; Norwood New Town

Episodi Vantaan kentällä tuntui kauhealta ja sai minut aivan sekopääksi, epätoivoiseksi. Alkoi tuntua, että pitkään odotettu matka jää toteutumatta. Mutta hyvin lopulta päättyi - taisin päästä kuin koira veräjästä. 

Johannes oli Heathrowin kentällä vastassa, ja voi sitä riemua hänet nähdessäni! Sanoin, että nyt otetaan ensimmäiseksi kunnon kahvit, että rauhoitun. Koneessa tarjoilitiin vain ällön makeaa mustikkamehua ja vettä. Lentopisteilläni ostin mukillisen kahvia, kallista, eikä se mihinkään riittänyt. No Heathrown kentällä ostettiin kunnon murkinat ja kahvit. Pikkuhiljaa episodin voima alkoi hiipua. 

Siitä sitten maanalaisella Johanneksen luo. Aika myöhäiseen venyi: eräällä vaihtopysäkillä piti odottaa puolituntia toista maanalaista. Asunnolla J. jaksoi vielä leipoa hedelmäkakun aamuksi. 

Seuraavana aamuna aamupalan jälkeen lähdimme kävellen tutustumaan asunnon ympäristöön ja Gipsy Hill-alueeseen. Piipahdimme teetauolle. 

Lounaaksi nautittiin (siis asunnolla) herkullista tofu- ja mustapaputortillaa. Sain vähän olla avuksi täytteen valmistuksessa. Jestas kun oli hyvää. 

Syödessämme seurailin ikkunasta vastakkaisen talon telinerakennusta. 

Iltapäivän tutustumiskohde oli kaunis Crystal Palce Park, jonka on suunnitellut arkkitehti Joseph Paxton. Rottiakin puistossa vilahti.

Puistokävelyn jälkeen haettiin vielä Fish & Chips-annokset. Kuulemma luomua ja chipsit tehdään aamulla kuorituista perunoista, lisänä oli hernemuhennosta, sekin käsintehtyä. Aika maukasta! Suurenmoinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti