perjantai 14. heinäkuuta 2017

Parainen: Takaluukkukirppis

Eilen tuli pistäydyttyä takaluukkukirppiksellä. Sellainen on Paraisten Malmilla (Brankkiksen parkkipaikalla ja torilla) torstaisin kello 16-19Viime viikolla oli ollut kuulemma noin 50 autoa ja tavaraa myytiin laidasta laitaan. 

Pistelin kirjoja ja muuta pientä kamaa auton takaluukkuun ja menoksi. Sitten vaan kirppikselle ja osoitetussa paikassa kamat autosta ulos ja framille

Autoja tavaraluukut avoinna oli nytkin suht monta ja kaikenlaista tavaraa tarjolla. Ihmisiä käveli edestakaisin, mutta viileä, lähes kylmä ja tuulinen sää verotti asiakasmäärää ja kaupankäyntiä. 

No, kolmen tunnin aikana pääsin eroon muutamasta kirjasta ja yhdestä kattilasta. Pistäytymisen iloa se lähinnä oli, ei tienestin.

Takaluukkukirppis jatkuu elokuun puolen väliin, jos myyjiä ja asiakkaita riittää. Paikasta veloitettiin viisi euroa. 
***
Paimiossakin pitäisi olla perjantaisin toripäivä, mutta ei taida ollakaan. Tänä aamuna siellä oli vain yksi myyjä myymässä isoja, lämpimiä ja sokerisia hillomunkkeja. 

Hänen mukaansa muita myyjiä ei ole vähään aikaan näkynyt. Niin, meillä on nyt iso pussillinen sokerimunkkeja – kaksi olen jo ehtinyt syödä, että sillä lailla – yksi asia johtaa toiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti