perjantai 13. joulukuuta 2013

Jälkimainingit

Lontoon matkamme päättyi keskiviikkona (11.12.) aamuyöstä. Vastassa Vantaan kentällä oli märkä talvikeli. Lunta oli kuulemma tullut ja pakkasta ollut, nyt harmaata nuoskaa kaikkialla.

Vasta kolmelta pääsin kallistamaan pääni tutulle tyynylle. Ihanaa, huokasin.

Huoneemme numero oli 512a. Tiedustelimme, miksi se ei ollut järjestyksen mukaisesti 513. Selitykseksi sanottiin, että jotkut taikauskoiset ihmiset eivät halua yöpyä huoneessa, jos ovinumerossa on luku 13.



Värikäs kuja lähellä hotelliamme, molemmin puolin.


Reitti lähiasemallemme Gloucester Roadiin.


Erikoinen tuoli, hyrrätuoli, oli ahkerassa käytössä ja hauskuutti ihmisiä.



Pitkien kävelyjen ja paikkojen etsiskelyn välillä on mukava kahvitella, ruokailla tai rastailla. Maanantaina valitsimme paikaksi Gail´s Bakery Portobello Roadilla. Useimmiten valinnan ensimmäisenä kriteerinä oli ilmainen Wi-Fi.

Tate Britain - näkymä aulaan, alimpaan kerrokseen.

Maanantaina alkuilllasta olimme menossa vielä J:n luokse ensimmäiselle visiitille juuri muutettuun asuntoon. Matkalla sinne ehdimme poiketa Tate Britainissa ja katsoa muutaman teoksen.


Loppujen lopuksi ehdimme nähdä monta kohdetta maanantaina, tosin hätäisesti.

Kaunis piha-alue matkalla Bankside Galleryyn.

Thames River

Vasemmalla taas Shakespeare Globe.


Paluupäivänä vielä viimeinen kahvihetki Nonna´s Kitchenissä, joka sijaitsee lähellä Trafalgar Squarea. Sen lähellä on myös National Gallery, jonne on aina helppo poiketa. Ainoastaan sen erikoisnäyttelyihin on pääsymaksu.

Matkapäiviemme päänähtävyydet tuli nyt laitettua blogiin muistiin - pääpiirteittäin.

Aika hankala on postauksia jälkikäteen kirjoitella.  Blogikirjoitukset pitäisi voida tehdä kunkin päivän päätteeksi. Kirjoittaminen jäi vähiin, kun ei ollut nettiyhteyttä. Meillä oli myös aika tiivis päiväohjelma (itselaatimamme), kuljimme monta tuntia päivässä, joten sitten illalla puhti vaan loppui äkisti.

P.S. Ostoksille vaikka tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti