perjantai 2. tammikuuta 2015

Vaellusmatka 2014 "purkissa", melkein

Vuonna 2014 toteutui vaellushaaveeni Pohjois-Espanjassa. Patikoin St. Jean Pied- de Portista Santiago de Compostelaan.
 
 
 Olen nyt kirjoittanut puhtaaksi matkalla tekemäni muistiinpanot. Aikamoinen tarina ja nivaska sivuja muistiinpanoista, lipuista ja lapuista kertyikin vaellusviikkojen aikana. Nimesin käsikirjoituksen "KevätCaminoksi".
 
Olisipa kiva tehdä käsikirjoituksesta jonkinlainen julkaisu valokuvineen. Mutta millainen, siinäpä minulla pulma heti uuden vuoden alkajaisiksi.
 
Mietin, mitä muistiinpano-ja valokuva- aineistosta kehittelisin. Kokeilisinko omaa kirjaa BoD:n kautta? Haluaisin mukaan tekstiä valokuvien lisäksi. Ifolor ja vastaavat kuvapalvelut taitavat olla lähinnä kuvakirjojen luontiin.
 
Päätin, että ei uutta vaellusmatkaa ennen kuin aiempi on saatu kansiin, no vannomatta paras.
 
Kerro, jos sinulla on ideoita miten menetellä.
 
Hyvää ja onnellista alkanutta uutta vuotta 2015!

2 kommenttia:

  1. Itse päätin uuden vuoden kunniaksi tehdä valokuvakirjan-matkakertomuksen jonkun valokuvaliikkeen valmiilla kirjaohjelmalla. Katsotaan mahtaisiko niihin myös tekstiä mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannakajsa, odotan mielenkiinnolla valokuvakirjaanne!

      Selvittelin myös valokuvausliikkeiden markkinoimia kuvakirjamahdollisuuksia. Minusta ne sopivat hyvin, kun kuvatekstiä tmv. ei tule paljon, vaan suurin osa on valokuvia.

      Suunnittelen toisenlaista opusta. Olin vaeltamassa 52 päivää, joten tekstiä ja kuvia on useita sivuja. Mutta katsotaan, mitä kehkeytyy.

      Poista