keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pyyheliinaa etsimässä

Eilen minulla tahtoi kaikki mennä pieleen. Se alkoi jo aamulla, kun tein tuotelähetystä. Siitä unohtui kuitti.

Kesken aivan muuta puuhaa juolahti mieleeni, että tarvitsen vaellukselle mukaan vielä nopeasti kuivuvan ja kevyen pyyhkeen. Mietin mistä sellaisen voisin hankkia. R ehdotti, että käy Tarjoustalossa, siellä on kaikkea ja edullista.

Totta tosiaan, kaikkea Tarjoustalossa oli vaikka millä mitalla, vaan ei sopivaa pyyhettä. Oli kyllä monenlaisia värikkäitä, isoja ja pieniä ja edullisia. Olivat vaan kaikki froteisia ja raskaan tuntuisia.

Lopulta kaupasta kun poistuin, minulla oli mukana aivan muuta kuin pyyhe, esim. kananmunia, kakkupaperilajitelma, nopeasti kuivuvat liivit, joita en kokeillut. Kotona vasta kokeilin ja aivan liian pienet olivat. Hukkaostos.

Onneksi sentään maltoin olla ostamatta muuta, paitsi pari suklaapatukkaa, mutta toppuutella sain kaupassa käyskennellessäni kaiken sen tavaramäärän keskellä. Kaikenlaista oli vähällä tarttua mukaan: astioita, kalsareita, kenkätelineitä jne. Oikein piti puhella melkein ääneen, ettet nyt tarvitse mitään, et ainakaan tota.

Tarjoustalosta ajoin kuitenkin vielä kangaskauppaan, josko sieltä löytyisi sopiva kankaanpala pyyhkeeksi. Siellä sitten avuliaan myyjän kanssa pohdittiin monenlaisia vaihtoehtoja.

Tovin pähkäilin sopivaa vaihtoehtoa ja aikaa kului. Aloin käydä kärsimättömäksi - päivän vireintä aikaa kuluu tällaisessa pyyheliinavimmassa. Oikeastaan minun piti vain nopeasti käydä kurkkaamassa mitä löytyy.

No, lopulta sitten lähdin kangaskaupasta sellaisen valtavan ison lakanan kokoisen pellavapuuvillakankaan kanssa! Niin 250x250 se on! Ajattelin, ettei se imukykyisenä ja ohuena paljon paina.

Kotona katselin kangasta tarkemmin ja kauhistuin valtavan isoa kangaspalaa! No, ehkä saan siitä hyvän ja kauniin lakanan, lohduttauduin. Matkalle sitä en voi raahata.

Ehkä menen tai uskallan mennä vielä huomenna toiseen kangaskauppaan. Luin netistä illalla, että vohvelikankainen pyyhe kuivuu nopeasti ja on imukykyinen. Ei kun vohvelikangasta metsästämään…

Tässä se mahtava riepu on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti