tiistai 22. toukokuuta 2012

Käynti Astan kotipuutarhassa

Loistokkaan keltainen ja kookas sipulikasvi on keisarinpikarililja eli kerisarinkruunu. Sen sanotaan karkottavan myyriä.

Vasemmalla kukkii virkeästi perinteinen koristekasvi särkynytsydän. Taustalla kukkivat Kometa-kirsikkaluumupuu ja Latvian matala pensaskirsikka.



Astan kotipuutarhassa on jo ihan kesän tuntua. Monet kasvit kukkivat ja monet ovat nupuillaan – ei taida mennä monta viikkoa, kun pihapuutarha on täydessä loistossaan.
Astan luona on mukava vierailla; katsella puutarhan erilaisia kasveja, puita ja myös muutoksia, joita hän taitavasti toteuttaa. Aina on jotakin uutta ja erilaista silmäniloa.

Tänään oli upea aurinkoinen päivä. Istuimme kotipuutarhan huvimajassa teetä juoden ja maistellen piirakkaa kevään ensimmäisistä raparpereista tehtyä.

Kiinnostavaa oli nähdä myös Astan Forever-tuotteet taas kerran ja kuulla uusista ja upeista kesäkasseista tuotteineen. Niitä pitääkin hetimiten tilata.

2 kommenttia:

  1. Upea Keisarinpikarililja!!! Minullakin on, väri vaan on oranssi. 2-3 metrin päässä ollut riippaherne joutui talvella myyrien ruoaksi! Arvaa harmittiko? Olin saanut sen 2003 äitienpäivänä. Lilja kuitenkin poikinut vierelleen jo 5 uutta kukintoa.

    VastaaPoista
  2. Hei Fammulu, harmi, Keisarinpikarilja ei sitten estänytkään myyriä ruokailemasta, vaikka jonkin tiedon mukaan pitäisi.

    Minun puutarhani on kuusitaimikko - ehkä niin kauan kuin jaksan siellä talsia. :)

    VastaaPoista