keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Naismetsänhoitajat

Gardenia, (Viikki) 1.2.2012

Sisäänkäynti trooppiseen puutarhaan


Naismetsänhoitajat ry järjesti tutustumistilaisuuden Viikin Gardenian trooppisessa puutarhassa. Sen lämmössä erilaiset orkideat kukkivat värikkäinä ympäröiden meitä osaanottajia. Muutenkin tunnelma oli hämyinen ja pehmeä, jota vielä korosti tasainen veden solina.
Herkullisen salaattitarjoilun lisäksi saimme maistella eri viinien ja suklaan makuyhdistelmiä ja sopivuutta toisiinsa. Esimerkiksi valkosuklaa ja kuohuviini – ei hullumpi yhdistelmä. Itse pidin tumman suklaan ja portviinin yhdistelmästä, joka kutkutti makuhermoja jättäen miellyttävän jälkimaun.
Näiden maisteluiden ohella kuulimme mielenkiintoisia uratarinoita. Osallistujat olivat – fukseista tohtoreihin – upeita nuoria naisia. Monilla heistä oli kertynyt kansainvälistä työkokemusta, kielitaitoa ja erilaista osaamista. Kiteytettynä he pitivät tärkeinä ja painottivat sosiaalisia suhteita ja erilaisia verkostoja. Heidän mukaansa nämä myös edistävät, nopeuttavat uralla etenemistä ja oppimista. Taisin olla ainoa metsänkasvattaja, taimikossa rämpijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti