sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Bloggerista

Menin tekemään iOS 11-ohjelmistopäivityksen puhelimessani. Sen seurauksena loppui blogipäivittäminen puhelimestani. Sain näet viestin: ”Blogger pitää päivittää. Apin kehittäjän on päivitettävä se, jotta se toimisia iOS 11:ssä.” 

Lisätietojen kautta luen, että päivityksiä ei saatavilla. Sittemmin kuulin ettei päivitystä ole tulossakaan. 

Tämä tarkoittaa, että jatkossa minun on tehtävä blogipäivitykset vain tietokoneella. Ainakin toistaiseksi toiminkin niin. 

Toinen vaihtoehto on valita uusi blogialusta ja siirtyä siihen, siis sellaiseen jonka päivittäminen onnistuu näppärästi myös puhelimella. Sehän on oltava aina mukana, harvemmin raahaan läppäriä mukanani, en ainakaan vaellusmatkoillani. 

No, on matkoilla ollessa kolmaskin vaihtoehto; teen entistä tarkemmat muistiinpanot muistikirjaani ja vasta kotona tietokoneen äärellä päivitän kuulumisia. Mutta pelkästään se tuntuu vähän ankealta. Nimittäin minusta on ollut rentouttavaa iltasella blogin äärellä kerrata ja kirjata tuoreeltaan päivän tapahtumia ja sattumia tunnelmineen.*
Pihamaallamme syksy on ollut värikästä aikaa ja onkin niin kauan kun vaahteran, koivun, saarnin ja tammen lehtiä riittää haravoitavaksi. Ja vielä niitä riittää.

1 kommentti:

  1. Ikävä juttu tuo Bloggerin poistuminen. Onneksi koneella on helppo päivittää.

    VastaaPoista