perjantai 17. kesäkuuta 2016

Auroraperhonen

Caminon ääni tuntuu käyvän yhä vaativammaksi ja tulevan lähemmäksi. Se huhuilee kuin sepelkyyhky ja lähettelee erilaisia merkkejä.

Viimeisin merkki oli auroraperhonen pihamme puupinossa. Siitä muistin oitis ensimmäisen pyhiinvaellukseni Camino Francésin vuonna 2014.
Siinä se törröttää eikä liiku mihinkään, ikään kuin vastaustani vaatien (12.6.2016).
Muistan ihastelleeni samoja kauniita perhosia Pyreneet-vuoriston (lähellä Espanjan ja Ranskan rajaa) tuntumassa huhtikuisessa auringonvalossa. Niitä lenteli niin tiuhaan ja niin lähellä, että jäivät mieleeni.
 
Vastaan Caminolla: - Kuules koko kevään odotin kutsumerkkiäsi. Sitä kun ei kuulunut, jatkoin vanhoja kirjoitushommeleitani ja muuta, niin myös valmisteluja sinne päin. Katsos, hommeleiden kanssa olen nyt täydessä vauhdissa. Saat odottaa kaikessa rauhassa, tulen kyllä, mutta en ihan vielä. Tulossa ollaan…





4 kommenttia:

  1. Hei Silja!

    Lämpimät terveiset Pietarsaaresta. Sataa rankasti ja on satanut jo pari päivää. Maailma on märkä mutta lähdemme kuitenkin viikonlopuksi mökille, istuskelemme sisätilossa ja seuraamme tietenkin jalkapallon EM-kisoja.
    Vai kuuntelet Sinä yhä voimistuvaa Caminon kutsua. No ei kun kamppeet kasaan ja menoksi. Olet ehkä vielä juhannuksen Suomessa, eli oikein aurinkoista ja hyvää mittumaaria teille molemmille!

    S & G

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, lähde vaelluskaveriksi.
      Mukavaa juhannusta teille siellä!

      Poista
  2. Hei!

    Kiitos kutsusta mutta en taida nyt kesällä lähteä minnekään.
    Lähdemme syksyllä vähän pidemmäksi aikaa Espanjaan.
    Nyt on aika rempata mökkiraiskaamme Grisselössä.

    Hyvää alkavaa viikkoa!

    Seija

    VastaaPoista
  3. Hei, mikäs sen mukavampaa kesän viettoa kuin touhuta siellä merenrannalla.
    Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista