perjantai 20. syyskuuta 2013

Lämmin syksy meneillään

Jo saapui syksy väriloistoineen. Viime päivien lämpimät tuulenpuuskat ovat kiepsautelleet koivujen, vaahteroiden, pihlajien ja muiden eri kasvien lehtiä kaikkialle iloisiksi väriläiskiksi.

Monet kukat ja kasvit ovat jo asettuneet talviteloille. Upeat, ihastuttavat ruusut kuitenkin jatkavat vielä kukkimistaan ja nuppujen kasvattamista.

19.9.2013, Turku
Iltapäivisin, kun suunnittelen lenkille lähtöä, syksyinen sää saa katsomaan ulos monta kertaa, että mennäkö nyt vai vähän myöhemmin. Sellainen epäröinti on minulle vaaran merkki siitä, että lenkki jää kokonaan tekemättä. Siksi olen ottanut tavaksi lähteä lenkille suurin piirtein samaan aikaan päivästä. Katson kelloa – jaahas nyt lenkille. Toistaiseksi tämä on toiminut, tulee lähdettyä ulos, oli ilma millainen vaan, niin vaikka satelisi ja myrskyäisi.
***
 
Eilen sain sitten vietyä uudet vaelluskenkäni takaisin kauppaan. Reklamoin natinasta. Partioaitan ystävälliset myyjät kertoivat palautteen kestävän noin viikon. Katsotaan miten asia edistyy. Ainakin itse sain rauhan, kun toimin, enkä natise itse niistä joka lenkin jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hei Silja!

    Hyvä, lenkille on lähdettävä juuri tuolla asenteella. Kekkonenko se oli, joka sanoi, että jokainen syy, joka estää lenkille lähdön, on tekosyy :)

    Voios hyvin!

    Seija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Seija!

      Kiitos kannustuksesta. Päivien lyhetessä ja kylmetessä mieli keksii helposti kaikanlaisia tekosyitä. :)

      Kaunista syksyä teille sinne!

      Poista