maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tyhjäkäyntiä

Kevät- ja Kesäcaminon jälkeen olen ollut hämilläni mihin nyt ryhtyä.

Jatkan kyllä säännöllistä kuntoilua. Kaikkeen muuhun ryhtyminen onkin toistaiseksi epävarmempaa.

Lenkillä katselen kedon ja ojanpientareiden heleitä kesäkukkia: leinikkejä, nätkelmiä, mataria, saunakukkia, saunioita, kärsämöitä, apilat jne. Kaikki nämä ovat kauneimmillaan omassa ympäristössään.

Edessäni vähän matkan päässä tuulen puuska pölläyttää pienen hiekkapilven. Samassa muistan, miten Atlantin rannalla vieno tuuli lennättää hienoa hiekkaa kasvoilleni. Ja saan silmiini sinisen meren, sen valkoiset vaahtopäät ja taivaalla kaartelevat lokit. Kävelemäni caminot ovat vielä hyvin pinnalla.



Rinkkani olen puhdistanut ja tuulettanut. Samoin makuupussin. Molemmat on pakattu säilytyspusseihinsa. Hyvin toimivat molemmat. Niitä en vaihtaisi toisiin.



Sen sijaan vaelluskenkäni taitavat olla lopussa. Kuumuus ja pitkät asfaltoidut tiet kuluttivat pohjia tehokkaasti. Tuskin niistä on enää seuraavalle kävelyreissulle. Huolsin ne kuitenkin – kaiken varalta; putsasin, rasvasin ja laitoin säilytyslaatikkoonsa.

5 kommenttia:

  1. Hyvät varusteet ovat kyllä hauskan reissun avaintekijät. Itse olen aina eniten tykästynyt juuri kenkiin. Vanhat raihnaiset mutta niin mukavat vaelluskengät. Ehkä vielä yksi reissu yhdessä.

    VastaaPoista
  2. Yhdessä vanhojen vaelluskenkien ja yhdessä ystävien kanssa!

    VastaaPoista
  3. Saat pikasuutarilla uudet pohjat vaelluskenkiisi edullisesti. Olen tehnyt niin jo monta kertaa, kun kengät ovat olleet vielä käyttökelpoiset.
    T. Heikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heikki, kiva kuulla että pohjien uusiminen toimii!
      Metsä- ja soratiet eivät niinkään kuluta vaelluskenkieni pohjia, vaan kuumat asfalttitiet helteessä.
      No, sitä ei tarvitse nyt surra, uudet pohjat vaan alle!

      Poista